Kassören informerar!


Betalningar av medlemskapet trillar in. Kul att se hur många som väljer att stötta klubben och dess arbete genom att lösa medlemskap. Jag ger eftersläntrare ytterligare någon dag innan skick av medlemskorten.

Som medlem i Bollnäs skoterklubb får du 10% rabatt hos våra lokala handlare om du visar ditt medlemskort. Delar, kläder och service hos Bollnäs Motor & fritid samt Luva Motor & Fritid. Delar och kläder hos Motorcenter i Helsingland. Glöm alltså inte att stoppa ner årets kort i plånkan och gör ett besök!

Glädjande nog kan kassören också meddela att den ansökan om sladdbidrag som styrelsen skickat in till Svedea har beviljats. Toppen då vi haft stora utgifter för vindskydd och virke till brobyggen under hösten.

Nu är det bara det viktigaste kvar, kyla och snö. Vi håller tummarna för en köldperiod som ger bra isar och en efterföljande period av idogt snöande.

God Jul och Gott Nytt skoterår!
önskar styrelsen i Bollnäs Skoterklubb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.