Medlem


Välkommen                                                                        

som medlem i Bollnäs skoterklubb, säsongen 2021/2022!

Sommarens skyfall spolade bort några av våra äldre broar och mycket av säsongens arbete har gått ut på att återställa dessa. Precis som ifjol har vi satsat extra mycket på rejäla brobyggen som ska hålla under lång tid. En del av leden i Bofara har dragits om för att slippa körning på väg. Några avsnitt i Kilafors & Herte har planerats om med maskiner på ideell basis. En del röjning och märkning har som vanligt hunnits med även om det inte varit högsta prioritetet. Klubben investerar inför säsongen i ny RUSH-sladd som ska klara av att riva av hårda pucklar och ge bättre leder.

Som medlem i Bollnäs skoterklubb erhåller du 10% rabatt på reservdelar, tillbehör och kläder hos Motorportalen (fd. Luva), Motorcenter i Helsingland och Bollnäs Motor & Fritid samt 10% rabatt på försäkring hos Svedea (www.svedea.se) om du uppger medlemskap SAMTIDIGT som klubben får 10% kickback. Fort gjort att få tillbaka medlemsavgiften samtidigt som klubben kan få pengar av Svedea alltså. Har du redan Svedea är det viktigt att ange din klubb. Bara ett samtal bort.

Vi vädjar som vanligt till alla medlemmar att följa regler och tillämpa sunt förnuft ute i terrängen. Vi som klubb skapar, via lederna, förutsättningar att åka lagligt. Klagomål kommer oftast till klubbarnas representanter men det är polisens uppgift att lagföra de som inte sköter sig. Periodvis är polisen också ute i ledsystemet med egen skoter.

Årets utflykter är delvis planerade så håll lite koll på hemsidan (www.bollnasskoter.se) och facebook (Bollnäs Skoterklubb). Gopen är den vi brukat avisera men i år skulle det vara kul med Svarttjärn och vindskyddet som nu fått ett golv också. Till Gryssjön sker oftast någon samordnad spontanutflykt. Skulle vara kul att hitta på någonting uppåt Grannäs också. Skriv gärna i Gästbok på hemsida och på Facebook om ni har förslag på resmål och vill ha sällskap eller annan information som är intressant.

Till sist ber jag er (som inte redan gjort det) meddela mig e-postadress samt att få önska alla en trevlig och snörik skotersäsong 2021/2022.

 

Björn Jonsing, Kassör

bjorn.jonsing@gmail.com

072-516 38 42