Medlem


Välkommen                                                                        

som medlem i Bollnäs skoterklubb, säsongen 2023/2024!

Som medlem i Bollnäs skoterklubb erhåller du 10% rabatt på reservdelar, tillbehör och kläder hos Motorportalen (fd. Luva), Motorcenter i Helsingland och Bollnäs Motor & Fritid samt 10% rabatt på försäkring hos Svedea (www.svedea.se) om du uppger medlemskap SAMTIDIGT som klubben får 10% kickback. Fort gjort att få tillbaka medlemsavgiften samtidigt som klubben kan få pengar av Svedea alltså. Har du redan Svedea är det viktigt att ange din klubb. Bara ett samtal bort.

Vi vädjar som vanligt till alla medlemmar att följa regler och tillämpa sunt förnuft ute i terrängen. Vi som klubb skapar, via lederna, förutsättningar att åka lagligt. Klagomål kommer oftast till klubbarnas representanter men det är polisens uppgift att lagföra de som inte sköter sig. Periodvis är polisen också ute i ledsystemet med egen skoter.

Årets utflykter är delvis planerade så håll lite koll på hemsidan (www.bollnasskoter.se) och facebook (Bollnäs Skoterklubb). Gopen är den vi brukat avisera men i år skulle det vara kul med Svarttjärn och vindskyddet som nu fått ett golv också. Till Gryssjön sker oftast någon samordnad spontanutflykt. Skulle vara kul att hitta på någonting uppåt Grannäs också. Skriv gärna i Gästbok på hemsida och på Facebook om ni har förslag på resmål och vill ha sällskap eller annan information som är intressant.

Till sist ber vi er (som inte redan gjort det) meddela e-postadress samt att få önska alla en trevlig och snörik skotersäsong 2023/2024.

 

Styrelsen Bollnäs Skoterklubb

kontakt@bollnasskoter.se