Dags att betala årets medlemsavgift! 3


Dagens snöväder till ära har jag skickat ut inbetalningskort på medlems- & ledavgifter. De som föredömligt nog lämnat e-postadress får fakturan den vägen (kolla så det inte fastnar i spamfilter bara). Hå/Hällbo har jag kört ut & resten får via snigelposten. Dock skickas bara till de som betalade ifjol. Vi har även stödmedlemmar som betalar år efter år trots att de inte kör skoter i våra leder eller ens över huvudtaget. Ni som glömde förra säsongen är så välkomna tillbaka som medlemmar. Betala enligt uppgifterna i sidhuvudet och skicka med e-postadressen. Sjukt billigt jö!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Dags att betala årets medlemsavgift!

 • Esa Nordgård

  Hej! Bollnäs skoterklubb, Jag/ vi vill bli medlemmar i eran klubb, har idag betalat 300:- för familj så det kommer till er på måndag den 14/11, har idag också tecknat försäkring på Svedea på min skoter, Jag heter Esa Nordgård sambo Ingrid Johansson Hårga, granne med Håkan Johansson.
  Är intresserad av ledkarta.

  • admin Inläggsförfattare

   Hej & välkommen som medlem i Bollnäs skoterklubb! Tanken är att sitta med kuverteringar i helgen så förhoppningsvis har du ett färskt medlemskort & ledkort i posten på tisdag. Tyvärr har de ideella krafterna inte räckt till att lösa trycket av nya ledkartor och det är tidigast löst till nästa säsong. Avtal med sponsorer & vissa nydragningar samt lite annat måste lösas innan dess. Icke komplett förteckning av skoterleder finns på skoterleder.org. Jag ska försöka komplettera i vinter.
   Mvh,
   Björn Jonsing, Kassör

 • Tommy.myrberg

  Hej ! Jag vill bli medlem har betalt in 350 kr för en familj då vi har två skotrar. Mitt namn Tommy Myrberg min sambos namn Evy Hjälmbrink
  Hoppas att du kan fixa ledkarta snart .
  Med vänliga hälsningar
  Tommy & Evy