Skoterleden genom Tönsens Vindkraftpark


Nu är alla vägövergångar färdigställda. Skyltning är också färdig så när som några smärre justeringar. Leden är den samma som tidigare så det är bara att följa skyltar.
Viktigt är att Vindkraftsparken är en arbetsplats vilket innebär att INGEN SKOTERKÖRNING får ske på dessa vägar utan ENDAST PÅ SKOTERLEDEN. Det förekommer hela tiden mycket tung anläggningstrafik på området därav uppmaningen. Inget vindkraftverk ligger inom 300 m från leden vilket innebär att risken för flygande isbitar är minimerad. Snövallar vid vägövergångarna kommer att plogas undan för att underlätta överfart.
Trevlig skotersäsong! //Kjell Isberg ordf.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.