Sönderkörda leder mellan Hertsjö & Hällbo


Tänk att folk ska vara så förbannat korkade! Sunt förnuft skulle ju räcka. Igår söndag 10/12 har någon kört sönder lederna mellan Hertsjö & Hällbo med fyrhjuling! Ser ut att vara motorstarkt & med skoveldäck. Vi hade precis lagt en bra botten på just den sträckan men nu är det djupa spår som bitvis går ner i myllan och det krävs avsevärda mängder snö och ytterligare tid och pengar måste spenderas. Vi har tillstånd från markägare att köra skoter på lederna och inget annat. I den bästa av världar är det ren okunskap och/eller avsaknad av sunt förnuft som ligger bakom. Styrelsen mfl. håller extra koll nu och kommer polisanmäla ev. körning med fyrhjuling. Vill man förklara sig eller meddela vem det är som som kört går det bra att höra av sig till Björn Jonsing eller ordförande Kjell Isberg. Nummer under fliken ”Föreningen”.

//Styrelsen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.